Visitekaartje

Yes!  Ik heb een echt visitekaartje voor de blog!  Eigenlijk had ik daar al een tijdje nood aan.  Als we met Velt op een tuinmarkt staan en mensen komen vragen stellen, vertel ik soms over mijn blog.  Dan vragen ze het adres en moet ik ‘heel onprofessioneel’😏 het op een hoekje papier krabbelen.

Nu hebben we sinds kort een echte grafisch ontwerper in ons dorp.  Allé, naast dat ontwerpen doet ze nog vanalles.  Je kan ook heel toffe workshops volgen bij haar.  Zelfs leren naaien met de naaimachine, wat ik nu doe.  Of ‘Handlettering’, nog zo iets tof creatief.  Je moet maar eens gaan kijken op haar website HelloAlice.

Ik vroeg haar om iets te ontwerpen voor mijn blog.  Geen echt logo want dat is licentie gewijs niet simpel en dus heel duur, maar toch iets persoonlijk.   Met een paar woorden heb ik haar uitgelegd wat ik bedoelde.  En tadaa!

F38482FB-9C7C-4257-8526-E0578FAED84F

Ze begreep direct helemaal wat ik bedoelde!  Zo zag ik het in mijn hoofd!  Alleen ben ik niet zo creatief om het er ook uit te krijgen.  Ik was direct verliefd op dat mooie groene gebogen takje.  En dat lettertype, zo mooi nonchalant geschreven.  Ik hou niet van recht en strak.  Dit vind ik zo gezellig en romantisch…

A71E9A29-7640-4B13-8163-FCC26C897028

Ze heeft er wel wat werk aan gehad maar voor een vriendenprijsje kreeg ik alle bestandjes.  Daar heb ik dan een stempel van laten maken hier.  Om toch een beetje ecologisch te blijven, heb ik kaartjes geknipt uit kartonnen verpakkingen.  Koeken- of spagettidozen zijn hiervoor ideaal.  Et voilà!  Laat het seizoen van de tuinmarkten nu maar beginnen!  Ik ben er klaar voor…

03D5406D-E1C7-4C44-95CE-6504EC0B3FB3

 

10 thoughts on “Visitekaartje

  1. Wauw, mooi! Dan ben jij toch van mijn streek?
    Dan moet ik precies toch ook eens aankloppen bij haar! Want ik ben al heeeeel lang opzoek naar een mooi logo. Maar, God, wat vragen ze daar zoveel geld voor!
    Echt knap! En leuk dat je zo ook wat recycleert!

    Geliked door 1 persoon

    • Ja hoor, wij wonen een kwartiertje van elkaar. Tof, hè! Je moet Tinneke echt eens contacteren. Ze begrijpt direct wat je bedoelt. En voor een blog moet je inderdaad niet zo’n super duur logo hebben. Zij kan iets persoonlijk maken, niet te duur maar dat het toch ok is. Veel succes!!!

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie