Groen Genot

Amai, hoe spannend!  In mijn hoofd springen en dartelen duizend ideeën maar een leeg blad ( scherm) staart me al dagenlang aan.  Ik wil graag beginnen met een tuinblog.  Eigenlijk is deze gedachte al jaren latent aanwezig maar het kwam er nooit van om te starten.  Nu ga ik volgend jaar de eerste keer meedoen met het ‘Velt ecotuinenweekend’ en het zou wel leuk zijn om de mensen te kunnen zeggen dat ze de tuin verder kunnen volgen via de blog.

Graag wil ik al even Madrina van Baiegoed.be danken want zij hielp me om een naam te kiezen voor mijn tuin.  Ik had graag een naam waar positivisme en genieten van natuur in zit.  Er mocht ook wel een link naar Zuid-Afrika, het geboorteland van onze dochter, in zitten.  Zoals Mooi Bly, het landgoed waar we elke keer als we naar Zuid-Afrika gaan, logeren.  Enkele minuten na die bedenkingen stuurde ze al een hele lijst namen.  Bij de ene schaterde ik het uit, anderen deden me glimlachen.  En deze werd het al heel vlug : Groen Genot…  Dit doet me denken aan een landgoed blakend in de zon waar mensen genieten van het buiten zijn…  Wordt vervolgd!

6 thoughts on “Groen Genot

  1. Pingback: Groen Genot, tuinblog van moeke Hilde | Baie Goed door Madrina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s