Maand na maand : onze poel in november.

Follow my blog with Bloglovin

Ondertussen heeft het toch al een beetje geregend en het water in de poel begint te komen.  Ze zeggen toch dat water dieren aantrekt.  Et voila, buiten waterhoentjes en eenden kregen we ook bezoek van … een koe.  Twee dagen na elkaar is ze door haar omheining gebroken en stond ze ‘in buurman zijnen hof’.  Het gras is soms groener aan de andere kant, he.

Voor de rest is het hier stillekes.  Alle kriebelbeestjes slapen en ik weet voor de eerste keer niet wat te vertellen over mijn blogprojectje.  Volgende maand neem ik een laatste keer foto’s en volgend jaar wil ik een ander stukje tuin maand na maand volgen.

img_1446img_1443img_1457img_1454img_1452

3 thoughts on “Maand na maand : onze poel in november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s