Nog eens in de boekskes

Dat ben ik hier vergeten te vertellen he. Eind vorig jaar kreeg ik ineens telefoon van onze plaatselijke journalist. Of hij eens een interview mocht komen doen voor Publideluxe.

Het was aan zijn oren gekomen dat ik Tuinranger voor Londerzeel geworden was en daar wou hij wel eens het fijne over weten. Al fluitend kwam hij den hof op. ‘Doef’ (dat is zijn bijnaam) fluit altijd. Zo hoor je dat ‘de pers’ eraan komt.

Publi nieuws is een lokaal krantje gezeteld in Puurs. De familie Baeté heeft een jarenlange traditie (vanaf 1860) in het brengen van regionale berichtgeving. Hun opvolgers, de familie Cools-Mertens (1972), hebben deze weg verdergezet. Met de Publi brengen zij nieuws over lokale ondernemers en verenigingen. Publideluxe is het chiquere broertje en verschijnt 4 keer per jaar. Het wordt verspreid op 60 190 exemplaren.

Ik vond het echt tof dat ze iets wilden brengen over de Tuinrangers. Laat de aanvragen voor tuinbezoeken nu maar binnenstromen. We zijn er klaar voor.

17 thoughts on “Nog eens in de boekskes

    • Ze doen dat al Jan. In de safaribox die ze krijgen, zitten bloemenzaden voor 2 voetbalvelden vol. De meeste tuinen zijn niet zo groot. Dus hebben we er enveloppen bij gestopt zodat ze zaden kunnen uitdelen aan de buren. Vindt iedereen leuk!🥰

      Geliked door 1 persoon

  1. Het is vooral fijn dat de interesse van de pers er is. Zo krijgen tuinbezitters die onbekend zijn met ecologisch tuinieren een kans een omslag te maken. En wat een oplage! Het is een felicitatie waard.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie