Maand na maand, de poel in juli.

Met dit blogprojectje wilde ik eigenlijk tonen hoe de waterstand van onze poel daalt gedurende het jaar.  Om dan in deze maand helemaal leeg te komen staan.  Dit jaar niet dus!  Het heeft zoveel geregend in het voorjaar dat onze poel in juni nog over zijn oevers trad.image

Vorig jaar konden we nog deze foto’s maken :image

image

imageVoor het waterleven was al die regen wel positief.  Nu hebben we zelfs drie groene kikkers!  Het is geleden van toen we ons huis hier gebouwd hebben dat we die hier gehoord hebben. Gezellig vinden wij dat, het gekwaak van die diertjes.image

(Alleen zal ik me eens een deftige camera moeten aanschaffen.  Met mijn prulleke zou ik beter de kikker inkleuren.  En toen Madrina hier was met haar professioneel gerief, waren de mannen nergens te bespeuren.😬)

5 thoughts on “Maand na maand, de poel in juli.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s