De charme van biobloembollen

Zondag mochten een veltvriendin en ik rondleidingen geven op Comité Jean Pain tussen de biobloembollen van Velt. We konden Het Verhaal vertellen en de mensen werden er zo enthousiast van. Daar kan ik enorm van genieten.

De zon was van de partij, vogeltjes zongen hun hoogste lied, het was volop lente …

Ook in onze voortuin komen mijn lievelingstulpjes in bloem : Tulipa Lilac Wonder.

Het loof van Nepeta ‘Veluw’s Blauwtje’ achter de tulpjes, belooft ook veel goeds…

Vroeger konden tulpen (die lompe, plastiekachtige soorten) me echt niet bekoren. Maar nu ik die kleintjes ontdekt heb, … Een verslaving aan biobloembollen dreigt zich hier te ontwikkelen! 😉

Tussen 15 mei en 15 juni 2019 zal je biobloembollen kunnen bestellen via Velt. Een catalogus zal bij ons volgende ledentijdschrift ‘Seizoenen ‘ zitten. Ben je nog geen lid van Velt? Bij mij kan je het steeds worden, we zijn terug met ons wedstrijdje begonnen. Geniet nog van de lente!!!

14 thoughts on “De charme van biobloembollen

 1. Ik zou hier in zuid frankrkijk ook wel wat bloembollen willen zetten maar heb geen flauw idee wa dat hier zou geven. Hogere temperaturen – vroeger in het voorjaar – zware kleiachtige grond – en je ziet er bijna geen staan bij de lokale bewoners …. Tips zijn altijd welkom!

  Like

 2. Prachtig Hilde.

  Ter info – je kan bij mij ook lid worden van Velt. Geraak ik ook nog eens terug in de running voor onze wedstrijd ;-).
  Denk je dat dit tulpje op de lijst zou staan van Velt? Want is inderdaad een mooiken.

  Like

 3. Lang geleden dat ik nog bij het Comité Jean Pain kwam… Maar ik herken nog de vlechtschermen die we leerden maken op de workshop die ik er ooit volgde.
  Ik hou ‘Seizoenen’ in de gaten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s