Ecotuindagen Velt 2020

Het eerste weekend van juni zijn het traditioneel hoogdagen voor Velters. Dan kan je in heel Vlaanderen en Nederland tuinen gaan bekijken. Tuinen waar er getuinierd wordt zonder gif en met respect voor mens en dier.

Maar zoals voor zovele andere dingen stak Corona hier ook een stokje voor. In Vlaanderen mogen er nu nog geen grote evenementen plaats vinden. Daarom vertrok er een mail van Velt aan alle tuineigenaars die al meegedaan hadden met de Ecotuindagen, om een filmpje te maken van onze tuinen. Zo kunnen de mensen dit jaar ‘vanuit hun kot’ toch nog van de Ecotuindagen genieten.

Ziehier het mijne:

Kom je graag ook bij Velt? Meer info vind je op www.velt.nu

17 thoughts on “Ecotuindagen Velt 2020

 1. Ik vond het een fijn idee van Velt toen ik het las in mijn tijdschrift. Ga zeker de andere filmpjes eens bekijken. Hoop volgend jaar jouw tuin eens te bezoeken. Wat een mooie groene omgeving is jouw tuin. Super..

  Like

 2. Hoihoi!

  Kan weer niet antwoorden!

  dusss… *Tof gedaan! En de muziek ook… Ik heb zelf gewoon foto’s gepost, een filmpje moet ik nog wat oefenen 😉 We mogen open op afspraak vanaf maandag, gaan we ook doen…inhaalmanoevre :)*

  Groetjes!

  Op za 6 jun. 2020 om 08:43 schreef groengenot :

  > groengenot posted: ” Het eerste weekend van juni zijn het traditioneel > hoogdagen voor Velters. Dan kan je in heel Vlaanderen en Nederland tuinen > gaan bekijken. Tuinen waar er getuinierd wordt zonder gif en met respect > voor mens en dier. Maar zoals voor zovele andere d” >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s